Έγινε η κλήρωση των tablets από τον Εμπορικό Φαρσάλων

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 15:06

Ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτέμβρη, η προωθητική ενέργεια  τοu Εμπορικού Επιχειρηματικού συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων , στα πλαίσια στήριξης των βιβλιοπωλείων της πόλης, που ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς .

Οι καταναλωτές, με τις αγορές τους άνω των 20 € από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της πόλης, συμμετείχαν στην κλήρωση για τα τρία tablet , που ήταν τα δώρα της προωθητικής ενέργειας.
Το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Συλλόγου καθώς δημιουργήθηκε ένα επιπλέον κίνητρο σε μικρούς και μεγάλους για να στηρίξουν με τις αγορές τους τα καταστήματα της πόλης. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου την 1η Οκτωβρίου, από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πιτσάβα Γιώργο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους βιβλιοπώλες.
Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 1ος λαχνός No 1865, 2ος λαχνός Νο 1044, 3ος λαχνός No 0521. Όσοι διαθέτουν τους λαχνούς αυτούς πρέπει α προσέλθουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου ως την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 14: 00 ή να καλέσουν στα τηλ. 24910-26511 & 24910-26512, για να παραλάβουν τα δώρα τους.ΦΑΡΣΑΛΑ Γραφείο "Ε"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass