Στις 15 Νοεμβρίου ανοίγει το Fashion City Outlet

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2018 15:02

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το Fashion City Outlet. Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με εξαιρετικές επιλογές μόδας και ψυχαγωγίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα 75 καταστήματα που θα φιλοξενεί περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοντέρνα καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ σε καταστήματα όπως τα Guess, ALE, Anonima, Attrativo, Lapel και Luna, οι άνδρες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κομψά, μοντέρνα ρούχα στα καταστήματα Brooks Brothers, Ivergano, Man & Manetti, καθώς και ρούχα σε casual γραμμές από τις μάρκες Camel Active, Admiral, Puma, Prince Oliver, Cotton Bank, Blend και True Religion, μεταξύ άλλων.

Για εκλεπτυσμένες συλλογές άψογης ποιότητας και σχεδιασμού, οι λάτρεις της μόδας θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Τommy Hilfiger, Boss, Vardas, ΜC2 Saint Barth, Berna, Jacques Britt και Seidensticker Rose. Ενώ όσοι προτιμούν τις street wear επιλογές, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Replay, Lee. Wrangler, American Stars, Edward Jeans, Funky Buddha, Pop-Air, Staff και άλλων.  Όσον αφορά τα νεότερα μέλη της οικογένειας, καταστήματα όπως τα Lapin, Kozee, Matou France και SAM 0-13θα διαθέτουν μοναδικές συλλογές παιδικών ρούχων για να ξεχωρίζουν. Για να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να αναζητούν τα κατάλληλα υποδήματα, είτε επίσημα είτε καθημερινά, στα καταστήματα Καλογήρου, Fratelli Petridi, Haralas,Tsakiris Mallas, κ.ά., καθώς και να επιλέγουν τα αξεσουάρ τους στα καταστήματα Oxette/Loisir και Socks & More, μεταξύ άλλων. Και επειδή μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, το εκπτωτικό κέντρο θα διαθέτει καταστήματα καλλυντικών, όπως τα Fresh Line και Regenis Organic Products. Οι επισκέπτες θα έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να επιλέξουν από επιλεγμένα εστιατόρια, όπως τα Hachiko Αsian Food, Hot Pot Pasta, Goody's, Pizza.gr, Crepamou, Bufala Gelato, Το Παραδοσιακό Ψητοπωλείο, καθώς και καφέ, όπως τo Mikel Coffee. Επιπλέον, στον χώρο θα στεγάζεται το super market Bazaar, που θα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass