Πρωταρχικό μέλημα η ισχυροποίηση της ΕΦΕΕΛ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 22:09
Από το χθεσινό σεμινάριο και την εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. των Λαρισαίων φοροτεχνικών στο Επιμελητήριο Από το χθεσινό σεμινάριο και την εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. των Λαρισαίων φοροτεχνικών στο Επιμελητήριο

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 15 και 16 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ενωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας (ΕΦΕΕΛ). Η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση της Ένωσης σηματοδότησε και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας που θα διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου (Παπαναστασίου 70) από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Από τις εκλογές να σημειώσουμε ότι θα εκλεγεί για την επόμενη τριετία το νέο 7μελές Δ.Σ., η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την πανελλήνια κλαδική Ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ). 

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος της ΕΦΕΕΛ Νίκ. Νάτσιος, κάνοντας τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης, επισήμανε την ανάγκη συσπείρωσης των μελών γύρω από τον σύλλογο, μίλησε για τις εξωστρεφείς και ενημερωτικές δράσεις  (σεμινάρια, site), για τις τριμηνιαίες συναντήσεις με τις Θεσσαλικές ενώσεις που στόχο έχουν την αναβάθμιση του επαγγέλματος και στάθηκε στις θετικές επιδράσεις που θα έχει η ενδυνάμωση του συλλόγου, καθώς όπως είπε υπάρχουν 600 λογιστικά γραφεία στη Λάρισα και στον σύλλογο είναι μόνο 230 εγγεγραμμένοι».  
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «από την αρχή της  θητείας του ΔΣ έχουμε θέσει σαν βασικό σκοπό και στόχο τη συσπείρωση των συναδέλφων στον σύλλογο, πιστεύουμε ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και προσπαθούμε να βρούμε τεχνικές προκειμένου να προσελκύσουμε νέους συναδέλφους που θεωρούμε ότι είναι πάρα πολλοί και να προβάλουμε όσο μπορούμε το σύλλογο» για να προσθέσεις πως «ο σύλλογος είναι κοντά στους συναδέλφους για να αντιμετωπίσουμε και να αναδείξουμε από κοινού θέματα και προβλήματα».
Στη συνέλευση δόθηκε επίσης η δυνατότητα στα μέλη να καταθέσουν προτάσεις και απόψεις για τη λειτουργία του συλλόγου όπως το να δημιουργηθεί μια επιστημονική ομάδα που θα απαντά σε ερωτήσεις και προβλήματα συναδέλφων και ταυτόχρονα να παρακινηθούν κάποιοι να γράφουν οικονομικά άρθρα επικαιρότητας στον τοπικό Τύπο.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Νωρίτερα στον ίδιο πάντα χώρο, στο Επιμελητήριο  Λάρισας, είχε διεξαχθεί το σεμινάριο της Ένωσης για τα μέλη της γύρω από τα εργατικά-ασφαλιστικά. Εισηγητές ήταν ο επιθεωρητής Εργασιακών Σχέσεων και προϊστάμενος του ΣΕΠΕ ν. Λάρισας Ανδρέας Μίχος και ο προϊστάμενος Εσόδων του κεντρικού υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Τζιούρης. Οι εισηγητές επικεντρώθηκαν και αποσαφήνισαν ζητήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, στις πρόσφατες νομοθετικές διατάξεις, στους όρους και στις προϋποθέσεις υπαγωγής σε ασφάλιση, στα ηλεκτρονικά έντυπα υπερωριών, στις νέες διατάξεις για την αδήλωτη εργασία κ.ά.  
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass