Θερμή Υποδοχή της ΕΔΑΘΕΣΣ στον Τύρναβο

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2018 15:15

Στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου παρευρέθηκε την περασμένη εβδομάδα το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτώντης ΕΔΑΘΕΣΣ με το προσωπικό της υποδεχόμενη τους κάτοικους της περιοχής, με σκοπό να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και να τους ενημερώσει για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, η διευθύντρια Νέων Συνδέσεων και Ανάπτυξης Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΔΑΘΕΣΣ κ. Καλογήρου Ευθυμία και προσωπικό της εταιρείας. Όπως τόνισε η κ. Καλογήρου η Ασφαλής Χρήση του Φυσικού Αερίου είναι ευθύνη όλων και οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης. Στον τηλεφωνικό αριθμό 10302 μπορούν να καλούν οι πολίτες 24 ώρες το 24ωρο για να αναφέρουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρατηρείται στην παροχή του συστήματος φυσικού αερίου. Σημειώνεται πως για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο και οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο11 150.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι πολίτες είναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του καυσίμου και εξήρε τη συνεργασία του Δήμου με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Τέλος όπως έγινε γνωστό τέτοιες ανάλογες ενημερωτικές ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass