Οι μεγάλοι νικητές των εκλογών της ΕΦΕΕΛ

* ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΥΛΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ * ΣΑΡΩΣΕ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 22:08
Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων

Ελαφρώς ανανεωμένη και ενισχυμένη με τον οικονομικό επόπτη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας  Νικ. Κίσσα, και το μέλος του Ο.Ε. Ηλ. Κοτσιμπογεώργο, θα είναι η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας.


Τα μέλη της ΕΦΕΕΛ, μετά από μια διήμερη εκλογική διαδικασία, ανανέωσαν, όπως αναμενόταν, την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα της παλιάς διοίκησης, που εκ των πραγμάτων και των έργων της, αποδεικνύεται, ως μια από τις πλέον επιτυχημένες. Η αθρόα και μόνο συμμετοχή των μελών στη διαδικασία, καθώς από τα 217 μέλη, προσήλθαν οι 199 για να ψηφίσουν, δεν αποτυπώνει μόνο το βαθμό συσπείρωσης των μελών γύρω από τη διοίκησή της αλλά και την εμπιστοσύνη της για τις κυοφορούμενες πρωτοβουλίες και δράσεις της. Αναμφίβολα, αν και δεν υπάρχουν χαμένοι, ο μεγάλος νικητής από την όλη διαδικασία, είναι ο Νίκος Νάτσιος. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, που πλειοψήφισε στο Δ.Σ. εξασφαλίζοντας το 71% των ψήφων, πράγμα που σημαίνει ότι επτά στα δέκα μέλη τον ξαναψήφισαν. Ο κ. Νάτσιος πήρε για το Δ.Σ. 143 ψήφους και στην ψηφοφορία για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ 134. Εξίσου πολύ καλά πήγε και ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αστέριος Νάκας εξασφαλίζοντας για το Δ.Σ. 138 ψήφους, πέντε λιγότερους, και για την ΠΟΦΕΕ 122, δίνοντας την αίσθηση ότι η μάχη της πρωτιάς είχε δύο ισάξιους και ανταγωνιστικούς  αντιπάλους. Οι υπόλοιποι που εξελέγησαν στο Δ.Σ. πήραν κάτω από 100 ψήφους με τον Στέργιο Μάνη, τον πρώην ταμία να ακολουθεί με 91 ψήφους, τον νεοεισελθόντα Νίκο Κίσσα να έπεται με 77, τον πρώην έφορο δημοσίων σχέσεων της Ενωσης Ηλ. Κοτσιμπογεώργο με 75 ψήφους να τερματίζει πέμπτος και την επτάδα να κλείνουν ο πρώην γραμματέας Ευάγ. Κυρίτσης με 66 ψήφους και ο νεοεισερχόμενος Ιωάννης Κωστόπουλος με 50 ψήφους.  Εν ολίγοις η εκλογή στη διοίκηση απαιτούσε το ελάχιστο 50 ψήφους, ενώ η εκλογή αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία τουλάχιστον 34.    
Η νέα διοίκηση αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς να αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις στη συγκρότηση του νέου για την επόμενη τριετία προεδρείου, ενώ οι 20 αντιπρόσωποι της ΠΟΦΕΕ που εξελέγησαν, έχουν μπροστά τους τις εκλογές της Ομοσπονδίας  που θα διεξαχθούν στις 7,8 και 9 Δεκεμβρίου.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στην "Ε" ο πλειοψηφών σύμβουλος Νίκος  Νάτσιος "εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, τις ευχαριστίες του στα μέλη που τον στήριξαν" τονίζοντας  πως "η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές δείχνει πως οι συνάδελφοι έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα των περιστάσεων και του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει ο συλλογικός τους φορέας στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους".
*Το Δ.Σ. Της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη του Δ. Σ. του Συλλόγου  αλλά και για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ομοσπονδία  τις 15 και 16 Οκτωβρίου 2018 καθώς και τους υποψηφίους για τον αγώνα τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass