Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση του Δ.Σ. των Θεσσαλών Εμπόρων

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΡ. ΚΑΛΛΕΑΣ - ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 22:10
Από τη συγκρότηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  στο Επιμελητήριο Λάρισας Από τη συγκρότηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Λάρισας

Στο "τιμόνι" της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας παραμένει ο Χρήστος Καλλέας καθώς το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΕΘ, που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου, ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.  


Η συγκρότηση του προεδρείου του νέου Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε προχθές σε ειδική συνεδρίαση στο Επιμελητήριο Λάρισας, δεν έκρυβε εκπλήξεις, με τα αξιώματα να κατανέμονται ως επί το πλείστον στα ίδια πρόσωπα. Συγκεκριμένα η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχει ως εξης:    
 Πρόεδρος: Χρήστος Καλέας (Τρίκαλα), α΄αντιπρόεδρος ο Λαρισαίος Γιώργος Τσαπλές, β΄αντιπρόεδρος  ο  Ελασσονίτης Δημήτριος Οικονόμου, γ΄ αντιπρόεδρος ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Τσέλιος, γενικός γραμματέας ο Τρικαλινός Χρήστος Μπλουγούρας, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο νεοεισελθών στο συμβούλιο Καρδιτσιώτης Αριστοτέλης Αντωνίου, οικονομικός επόπτης ο εκ των Γόμφων Τρικάλων Αχιλλέας Γκουγκουμάτης και αναπληρωτής οικονομικός επόπτης ο Τρικαλινός Στυλιανός Κούτσιας.
Την 15άδα του ΔΣ συμπληρώνουν ως μέλη οι Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Πιτσάβας Γεώργιος, Κοντούλης Κωνσταντίνος, Κόκκας Χρήστος, Μπούντης Παναγιώτης , Τριγάζης Αγησίλαος και Καζαντζίδης Περικλής
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΟΕΕΘ, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες, σύστησε ένα νέο συντονιστικό όργανο, το συμβούλιο των προέδρων των εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας, πρόεδρος του οποίου αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος. Το συμβούλιο, όπως αποφασίστηκε, θα έχει αρμοδιότητες συντονισμού των δράσεων του εμπορικού κόσμου, με πρώτιστο μέλημα την προώθηση και διαχείριση του προγράμματος των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου (open mall).        
Επίσης αποφασίστηκε και η σύσταση μιας επιτροπή τουρισμού και επέκτασης συνδικαλιστικής δράσης με μέλη τους Πιτσάβα Γεώργιο, Μπούντη Παναγιώτη και Λιάγκουρα Ελένη.  
Παρενθετικά να θυμίσουμε πως στις πρόσφατες εκλογές της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας από το νομό Λάρισας στο νέο 15 μελές Δ.Σ. από μεν τον «Ενωτικό Συνδυασμό Εμπόρων» εξελέγησαν οι Γ. Τσιαπλές, Χ. Παπαδόπουλος, Δημ. Οικονόμου (Ελασσόνα) και Γ. Πιτσάβας (Φάρσαλα) από δε την «Αγωνιστκή Συνεργασία Εμπόρων" οι Αγ. Τριγάζης και Περ. Καζαντζίδης.  
Αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ από τον «Ενωτικό Συνδυασμό Εμπόρων» εξελέγησαν οι: Γ.  Τσιαπλές, Χ. Παπαδόπουλος, Κων. Βαλιώτης, Ελ. Λιάγκουρα, Αθ. Μαργαρίτης, Κων. Γκουντέλος, Κων. Ευσταθίου, Χρ. Φιλιππόπουλος, Χρ. Παπακωνσταντίνου, Εμ. Παπανικολάου, Ιωαν. Σίνης, Δημ. Οικονόμου, Παρθένα Χαλκίδου-Ξυνού (Ελασσόνα), Γ. Πιτσάβας, Ι. Τσούλης (Φάρσαλα), Αναστ. Ψύρρας  (Τύρναβος) και Αθ. Χαύδας (Αγιά)
Από την «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» θα την αντιπροσωπεύουν οι Αγ. Τριγάζης, Περ. Καζαντζίδης, Γ. Καραβίδας, Βασ. Γκρίμπας και από την «Ανεξάρτητη Συνεργασία Εμπόρων» ο Τυρναβίτης Τηλ. Κατσικαβέλας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ
(Φωτ. Κ. Τσάντζος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass