«Οχι» στο Υπερταμείο ο «Αριστέας» Γιάννουλης

* ΖΗΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 16:18

Την εξαίρεση της δομής ΑμεΑ «Αριστεύς» της Γιάννουλης, από τη μεταβίβαση των ακινήτων της στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), ζήτησε η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου κ. Δήμητρα Ριζούλη.

Αναλυτικότερα αναφέρει: «Η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμεριζόμενη την αγωνία των εργαζομένων και των οικογενειών των ωφελουμένων Α.μεΑ. που επί σειρά ετών είναι δέκτες των υπηρεσιών του «Αριστέα», ενημερώνει σχετικά με τη μεταβίβαση της δομής Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς» στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε., ότι έχει ήδη επιληφθεί και υπήρξε προφορική αλλά και έγγραφη επικοινωνία της προέδρου του Δ.Σ. κας Ριζούλη Δήμητρας τόσο με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης όσο και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ασφάλισης υπό την εποπτεία του οποίου τελεί το Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, όπου ζητείται να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αυτονόητη εξαίρεση του «Αριστέα».

Επισημαίνεται ότι ήδη το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις επί της διαδικασίας μεταβίβασης των ακινήτων καθώς και για τα ακίνητα που εξαιρούνται και συγκεκριμένα: Ακίνητα εκτός συναλλαγής και κοινόχρηστα όπως αιγιαλοί, παραλίες και παρόχθιες εκτάσεις, υδρότοποι, περιοχές Ramsar, περιοχές Natura, αμιγώς δασικές εκτάσεις, κοινόχρηστοι χώροι κ.λπ. 

Επίσης όλα όσα είναι προορισμένα για την εξυπηρέτηση δημόσιων, δημοτικών, κοινοτικών ή θρησκευτικών σκοπών. Ενδεικτικά: αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί τόποι, μνημεία, μουσεία, νοσοκομεία, δημόσια στάδια, πανεπιστήμια, σχολεία, γυμναστήρια, κολυμβητήρια κ.λπ., στρατόπεδα, αεροδρόμια, ναύσταθμοι κ.λπ., κτίρια, γήπεδα, αποθηκευτικοί χώροι, πάρκινγκ κ.λπ. τα οποία χρειάζονται οι δημόσιες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή του έργου τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass