Εγκαινιάζεται ο σταθμός φυσικού αερίου στον Τύρναβο

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΕΝ Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2018 15:00

Εγκαινιάζεται σήμερα παρουσία του αναπληρωτή Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκ. Φάμελλου από το Δήμο Τυρνάβου και την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ο πρώτος Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία.

Η τελετή των εγκαινίων του αγωγού που θα δώσει φυσικό αέριο στην πόλη του Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.

Όπως επισημαίνει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ο σταθμός αποτελεί ορόσημο για την περιοχή. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Λ. Μπακούρα οι σταθμοί αποσυμπίεσης φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε Λαγκαδά και Τύρναβο αποτελούν πρότυπο εγκατάστασης και καινοτομίας. Έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και πρόκειται για τις πρώτες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις αποσυμπίεσης φυσικού αερίου (CNG) στην Ελλάδα. «Η τεχνολογία του CNG είναι μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εφαρμογή και δεδομένης της έλλειψης του κανονιστικού και ρυθμιστικού πλαισίου, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε συνεργασία με τις αρχές θεώρησε χρέος της να συνδράμει τα μέγιστα στη διαμόρφωση θεσμικών και τεχνικών διαδικασιών ώστε να αναπτυχθεί η αγορά φυσικού αερίου» ανέφερε σχετικά ο κ. Μπακούρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass