Χειμερινό ωράριο από αύριο στα εμπορικά

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2018 15:02

Σε χειμερινούς ρυθμούς θα κινείται από αύριο η αγορά της Λάρισας. Λόγω της εφαρμογής της χειμερινής ώρας διαφοροποιείται και το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τόσο στη Λάρισα όσο και σε όλο το νομό.

Σε κάθε περίπτωση το ωράριο είναι αυτό που προτείνουν οι εμπορικοί σύλλογοι καθώς το εθνικό και αυτό που εφαρμόζουν τα πολυκαταστήματα και οι διεθνείς και εγχώριες αλυσίδες είναι συνεχόμενο από το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων-μελών του από αύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ. Τριτη, Πέμπτη 8 π.μ.- 2 μ.μ. τα απογεύματα κλειστά. Σάββατο 8:30 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Να θυμίσουμε πως ανάλογη απόφαση έλαβε τόσο η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας προτείνοντας ωράριο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 8:30 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8.30 μ.μ. Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο 8:30 π.μ.-– 2 μ.μ. τα απογεύματα κλειστά όσο και ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος της επαρχίας Φαρσάλων προτείνοντας ωράριο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 8 π.μ. - 1.30 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8.30 μ.μ. Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο 8 π.μ. - 2 μ.μ. τα απογεύματα κλειστά.

Εξάλλου η διοίκηση του ΕΣΛ ενημερώνει τα μέλη της πως από 1 έως 10 Νοεμβρίου θα ισχύσει και φέτος το 10ήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων και όπως αποφάσισε ομόφωνα η πρότασή της είναι τα καταστήματα των μελών του συλλόγου να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass