Επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Λάρισας στην "SIALPARIS"

Δημοσίευση: 01 Νοε 2018 15:00

Με 10 τοπικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας εκπροσωπήθηκε η περιφέρεια στη φετινή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών "SIALPARIS" που πραγματοποιήθηκε 20-25 Οκτωβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα.


Οι τέσσερις επιχειρήσεις που επιδοτήθηκαν μάλιστα από το Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας με ποσοστό 66% για να λάβουν μέρος στην έκθεση ήταν η κονσερβοποϊία ELVAK A.E. (Παραγωγή κομπόστας και πουρέ φρούτων, μαρμελάδα, κέτσαπ, τυποποίηση ελιών), η AGRONUTS (παραγωγή ξηρών καρπών), η ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. (Τυροκομέιο) και η ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ (ούζο, τσίπουρο κλπ)
Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσωπήθηκε από τη γγ Καλλιόπη Τζήκα, τους διοικητικούς συμβούλους Ι. Κουρδή, Αναστ. Χελιδόνη, τον πρόεδρο του τμήματος Εμπορίου Γ. Δημοβέλη ενώ την περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γ. Λαδόπουλος Γεώργιος. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστη και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος επισκέφθηκε τα ελληνικά περίπτερα και συζήτησε εκτενώς με τους εκθέτες.
Στη διάρκεια της έκθεσης η Διοίκηση και τα στελέχη  του Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν έναν επιτυχημένο κύκλο επαφών και συναντήσεων με τον καθένα συμμετέχοντα εκθέτη  κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησαν τα υπέρ της συμμετοχής τους, εντόπισαν τις αδυναμίες και έθεσαν τη βάση για περαιτέρω βελτίωση της παρουσίας τους την επόμενη φορά. Να σημειωθεί ότι την προτελευταία ημέρα της έκθεσης, στις 24-10-2018, την τιμητική της είχε η Θεσσαλία με διεξαγωγή μαγειρικής και γευσιγνωσίας θεσσαλικών προϊόντων και συνταγών στο περίπτερό μας από τα ελληνικά εστιατόρια «Μavromatis», που διαπρέπουν στο Παρίσι .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass