Οι Λαρισαίοι φοροτεχνικοί ετοιμάζονται για τις εκλογές της Ομοσπονδίας

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2018 22:24

Μια πρώτη συνάντηση, προκειμένου να υιοθετηθεί μια ενιαία στάση ενόψει των εκλογών της ΠΟΦΕΕ πραγματοποίησε προχθές το βράδυ στο Επιμελητήριο, η διοίκηση της  Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας, με τους αντιπροσώπους τους στην πανελλήνια Ομοσπονδία του κλάδου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας 11μελούς διοίκησης στην Ομοσπονδία πρόκειται να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της τριήμερης γενικής συνέλευσης, στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία να κατατεθούν προτάσεις, να ακουστούν απόψεις και παράλληλα να επιβεβαιωθεί η πρόθεση στήριξης της υποψηφιότητας του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστ. Νάκα. για το Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ.
Σημειώνεται πως η Ένωση, με εξαίρεση την τελευταία τριετία, είχε πάντα εκπροσώπηση στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τον αείμνηστο πρόεδρό της Γιώργο Καρκαντό, ο οποίος μάλιστα ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ΠΟΦΕΕ.   
Θυμίζουμε πως στις πρόσφατες εκλογές της τοπικής ένωσης για την Ομοσπονδία εκλέχτηκαν 20 συνολικά αντιπρόσωποι, πέντε περισσότεροι σε αριθμό σε σχέση με τις εκλογές του 2015. Οι αντιπρόσωποι συγκεκριμένα που θα μετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Δεκεμβρίου είναι οι Νικ. Νάτσιος,  Αστ. Νάκας, Στέργιος Μάνης, Νικ. Κίσσας, Ευαγ. Κυρίτσης, Ηλ. Κοτσιμπογεώργος, Χρόνης Ισαακίδης, Νικολέτα Κατσούρα, Ιωάννης Κωστόπουλος, Βασ. Παπαποστόλου,  Μαρία Συγγούνα,  Αναστ. Τριαναταφύλλου, Αστ. Κατσάρας,   Αχιλ. Παπαϊωάννου, Αναστ. Καπνιτζής, Βασ. Καραγούσιος, Φωτ. Μπεριτζάς,  Λεων. Αποστολόπουλος, Ειρήνη Μπαλογιάννη και Αικατερίνη Μίχου.
Σημειωτέον πως στη συνάντηση των φοροτεχνικών παρέστη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος ζήτησε τη μεσολάβησή τους προκειμένου ατομικές επιχειρήσεις μέλη του φορέα να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες εισφορές τους.         
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass