Στο δίκτυο φυσικού αερίου 10 δημοτικά κτίρια στην Ελασσόνα

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ- ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 15:30

Στην υπογραφή Συμβάσεων Σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10 Δημοτικά κτίρια της Ελασσόνας, προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κα. Ευθυμία Καλογήρου.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ανέφερε ότι η σύνδεση των Δημοτικών κτιρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα συνεισφέρει στον περιορισμό των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί να επιτευχθεί από τέτοιες δράσεις οι οποίες έχουν άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα. Τόνισε επίσης ότι το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο και ότι θα έχουν άμεσο οικονομικό όφελος από τη χρήση του φυσικού αερίου τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ότι το δίκτυο της περιοχής, υπολογίζεται να τροφοδοτηθεί  εντός  της  πρώτης εβδομάδας του  Δεκέμβριου  2018 .

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η κα Καλογήρου Ε., το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ελασσόνας είναι μεγάλο, καθώς έχουν ήδη κατατεθεί 760 αιτήσεις σύνδεσης ενώ έχουν ήδη συμβληθεί με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι πρώτοι καταναλωτές. Η ανάπτυξη του Δικτύου θα συνεχιστεί με σκοπό να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελασσόνας, σύμφωνα πάντα με το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πολιτών.

Στο επόμενο διάστημα μεταξύ 12-15 Νοεμβρίου  προγραμματίζεται η επίσκεψη της κινητής μονάδας εξυπηρέτησης πελατών στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας όπου οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για θέματα των νέων συνδέσεων αλλά και του τρόπου της ασφαλούς χρήσης του καυσίμου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass