Επτά Λαρισαίοι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΣΕΕ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 15:10

Επτά εκπρόσωποι του τοπικού εμπορίου του ν. Λάρισας θα είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξης των νέων οργάνων διοίκησης θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης.

Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές του κορυφαίου οργάνου εκπροσώπηση του εμπορικού κόσμου της χώρας  έγινε προχθές και όπως ανακοινώθηκε θα συμμετάσχουν τέσσερις συνδυασμοί:

Ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», μέσω του οποίου διεκδικεί την επανεκλογή του ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας (ΟΕΕΘ)  και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας  Γιώργος Τσιαπλές, ενώ υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή από τον ίδιο συνδυασμό είναι ο νυν πρόεδρος του Ε.Σ.Λ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΟΕΕΘ και πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Δημήτριος Οικονόμου.

Στο συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» δεν υπάρχει υποψηφιότητα από το ν. Λάρισας, ενώ στο συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι ο  α΄ αντιπρόεδρος Περικλής Καζαντζίδης , το μέλος του ΕΣΛ και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Αγησίλαος Τριγάζης και οι αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ Βασίλειος Γκρίμπας και Γεώργιος Καραβίδας.

Τέλος στο συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ" υποψήφιος για το Δ.Σ. θα είναι ο Τυρναβίτης Τηλέμαχος Κατσικαβέλας, μέλος της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass