Μόνιμη η προστασία της πρώτης κατοικίας

ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΤΣΕΛΗ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 15:25

Την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας ζητεί ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), Κωνσταντίνος Κόλλιας. 

Όπως τονίζει σε δήλωσή του «ο νόμος Κατσέλη έχει υπάρξει ο θεμέλιος λίθος για την προστασία της πρώτης κατοικίας μέσα στα χρόνια της κρίσης, κατά τα οποία τα εισοδήματα των νοικοκυριών εξακολουθούν να δοκιμάζονται. Και, δυστυχώς, πλέον, αποτελεί τη μοναδική και τελευταία προστασία αυτών που έχουν πληγεί βάναυσα όλα αυτά τα χρόνια».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΕΕ «η λήξη ισχύος του, στα τέλη της φετινής χρονιάς, δεν πρέπει να οδηγήσει σε κατάλυση κάθε έννοιας προστασίας της πρώτης κατοικίας στη χώρα, μας. Το αντίθετο. Η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί και να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε, είτε μέσω της παράτασης ισχύος του συγκεκριμένου νόμου, είτε μέσω ενός νέου πλαισίου που θα διορθώνει τα λάθη και τις παραλείψεις που έχουν διαγνωσθεί στον υπάρχοντα νόμο, η πρώτη κατοικία να συνεχίσει να είναι θωρακισμένη από πλειστηριασμούς. Οι μαζικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γίνουν αποδεκτοί».

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass