Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργ. Σχοινάς στη Λάρισα

ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 15:35

Σημαντικό γεγονός αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας η παρουσία του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στη Λάρισα σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) στο ξενοδοχείο "Imperial".

 Ο κ. Σχοινάς θα αναφερθεί στις επικείμενες εξελίξεις στο νέο ευρωπαϊκό μοντέλο του επιχειρείν, στη νέα ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, ενώ δίνεται μία σημαντική ευκαιρία στους επιχειρηματίες να ενημερωθούν ενδεχομένως για την η διαμόρφωση μιας καινούργιας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός καθώς και ο Δήμαρχος Λαρισαίων  Απόστολος Καλογιάννης. Στα πλαίσια του επιχειρηματικού δείπνου θα απονεμηθεί ο τίτλος του επιτίμου μέλους του Συνδέσμου στον κ. Σχοινά.

Στο δείπνο έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ (τηλ. 2410555507, info@sthev.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass