Αναγκαία η παράταση στον εξωδικαστικό μηχανισμό

ΟΕΕ: ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:12

Να επεκταθεί η προθεσμία υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό και μετά το τέλος του χρόνου, ώστε η διαδικασία υπαγωγής να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς και να καταφέρουν να υπαχθούν οφειλέτες, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια, αλλά έχουν μείνει εκτός εξαιτίας προβλημάτων που υπήρξαν στην διαδικασία, ζητά ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Κων. Κόλλιας "από την πρώτη στιγμή, το ΟΕΕ στήριξε τη λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, η οποία βασίστηκε άλλωστε και σε πρόταση του φορέα μας προς την Κυβέρνηση. Είναι, όμως, γεγονός ότι η λειτουργία του μηχανισμού αυτού δεν έχει στεφθεί με την επιτυχία που προσδοκούσαμε, λόγω των παραλείψεων του νομοθέτη και των συνεπακόλουθων προβλημάτων, που προέκυψαν στην πράξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο ότι η προθεσμία υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό πρέπει να εκτείνεται και μετά το τέλος του χρόνου, ώστε η διαδικασία υπαγωγής να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς και να καταφέρουν να υπαχθούν οφειλέτες, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια, αλλά έχουν μείνει εκτός εξαιτίας όλων αυτών των προβλημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass