Στον αστερισμό της «Λευκής Νύχτας» η Ελασσόνα!

ΣΗΜΕΡΑ, Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 15:00

Όλα είναι έτοιμα στην ελασσονίτικη αγορά για να «τρέξει» σήμερα, Παρασκευή, η «Λευκή Νύχτα», σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων, με αφορμή την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων 2018 και Πρωτοχρονιάς 2019.


Η σημερινή βραδιά της Ελασσόνας θα μετατρέψει την πόλη της Ελασσόνας σε εμπορικό και ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας, από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως πολύ αργά τη νύχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, με προσφορές και δώρα, με κληρώσεις, με μουσική και «δρώμενα», με διάφορες εκπλήξεις για τα παιδιά και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς και όχι μόνο.
Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν σε κάθε γωνιά του κέντρου της πόλης κατά την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων αλλά και των υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Λευκή Νύχτα» των προηγουμένων χρόνων, στην εορταστική περίοδο της Ελασσόνας, σημείωσε απρόβλεπτα μεγάλη επιτυχία.
«Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί, ντόπιοι και επισκέπτες, την αγορά της Ελασσόνας! Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζεις μια οικογένεια!!», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.
Να θυμίσουμε ότι με αφορμή τη σημερινή νύχτα στην Ελασσόνα, θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κόσμου με λεωφορεία από Σαραντάπορο – Μηλέα, Δεσκάτη – Κρανέα, Λιβάδι, Βερδικούσια(με ενδιάμεσες στάσεις) με ώρα αναχώρησης στις 6 το απόγευμα και ώρα επιστροφής στις 11.30 το βράδυ.
Είναι σίγουρο πως οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Ελασσόνας αδημονούν για τη σημερινή βραδιά, που αν μη τι άλλο, αναμένεται να «ζεστάνει» λίγο η περισσότερο τα ταμεία τους, όπως άλλωστε συνέβη τα τελευταία χρόνια, στη συγκεκριμένη «γιορτή» του Εμπορικού Συλλόγου, που είναι ενταγμένη στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Ελασσόνας.
Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος και οι καταναλωτές θα περιδιαβούν στα καταστήματα της πόλης για να δουν και να ψωνίσουν και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά, τα όσα δήλωσαν χθες το βράδυ στην «Ε», επαγγελματίες, που δεν έκρυβαν την αισιοδοξία και το χαμόγελο τους για τη σημερινή μέρα: «Ευελπιστούμε πως ο κόσμος της Ελασσόνας και της περιοχής θα βγει στην αγορά, παρά τις χαμηλές βραδινές θερμοκρασίες. Άλλωστε, οι «Λευκές Νύχτες» των τελευταίων χρόνων, ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας. Είναι δοκιμασμένη η συγκεκριμένη βραδιά, για την αγορά μας…». ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass