Ανοιχτή η αγορά την ερχόμενη Κυριακή

ΩΡΑΡΙΟ 11 π.μ. ΕΩΣ 4 μ.μ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΕΣΛ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 15:12

Πεντάωρη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων προτείνει στα μέλη του για την ερχόμενη Κυριακή, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας. Όπως ενημερώνει σχετικά ο σύλλογος  "σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2019  άρχισαν τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου και στο νομό Λάρισας θα λήξουν την Τρίτη 5 Μαρτίου καθώς υπάρχει σχετική απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Εμπορικών Συλλόγων του νομού.

Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019. Με βάση τα παραπάνω, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – μελών του ΕΣΛ για την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 είναι 11:00-16:00 (κατά πλειοψηφία)".
Θυμίζουμε πως ήδη τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες) γνωστοποίησαν πως θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ. έως 8 μ.μ. ενώ η Ομοσπονδία εμποροϋπαλλήλων, ως είθισται, θα προκηρύξει την ημέρα αυτή 24ωρη απεργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass