Πετυχημένο το σεμινάριο φοροτεχνικών

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:04

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ε.Λ.Μεγάλη ήταν η συμμετοχή το περασμένο Σάββατο στο σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας (Ε.Φ.Ε.Ε.Λ.) με θέμα "Ελεγχοι επιχειρήσεων- άνοιγμα λογαριασμών - κυρώσεις - παραγραφές.

Το παραπάνω δείχνει βέβαια την αγωνία και τον προβληματισμό λόγω πολλών αλλαγών που ισχύουν για το άνοιγμα λογαριασμών , τις παραγραφές και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
 Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ακολούθησαν σειρά ερωτήσεων από  τους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς οι οποίες απαντήθηκαν από τους εισηγητές
Το σεμινάριο είχε μεγάλη συμμετοχή από συναδέλφους Φοροτεχνικούς  δείγμα της αγωνίας και του προβληματισμού λόγω   των πολλών αλλαγών που ισχύουν για το άνοιγμα λογαριασμών , τις παραγραφές και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ακολούθησαν σειρά ερωτήσεων από  τους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς οι οποίες απαντήθηκαν από τους εισηγητές.
Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν οι:
Γιώργος Δαλιάνης πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ με εξειδίκευση στη συμβουλευτική εταιρειών σε θέματα Λογιστικής, Φορολογίας,  στρατηγικής ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης εταιριών ,ιδρυτής του ομίλου ΑΡΤΙΟΝ ΑΕ.
Ο Κων. Νιφορόπουλος πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ  με ειδικότητα στην ελεγκτική, Φορολογία και Εμπορικό Δίκαιο και ορκωτός ελεγκτής λογιστής <<ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ.>>  
Ο Διον. Σαμόλης Γενικός Διευθυντής της Artion Α.Ε, Λογιστής και ο Γιάννης Αρτσίτας  Προϊστάμενος του τμήματος Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων της Artion A.E.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass