Άνοιγμα των αγορών για Συνεταιρισμούς

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 22:12

Τον Δήμο Τυρνάβου επισκέφθηκε  ο γ.γ. Εμπορίου του υπ. Οικονομικών και Ανάπτυξης Δημήτρης Αυλωνίτης  και ο πρόεδρος  του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας   Μιχάλης Μυτιληνάκης.

Τα δύο στελέχη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον δήμαρχο Τυρνάβου  Παναγιώτη Σαρχώση καθώς και με εκπροσώπους συνεταιρισμών οι οποίοι παρουσίασαν τις δυνατότητες που έχουν πλέον οι συνεταιριστές να βελτιώσουν την πρόσβαση στις αγορές μέσα στο νέο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί και χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία, που θα στηρίξουν την προώθηση των προϊόντων τους.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε  και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος, αφού επεσήμανε τις αδυναμίες που έχουν οι παραγωγικοί φορείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους, υποσχέθηκε πως με τα δικά του εργαλεία το Επιμελητήριο μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει τις όποιες προωθητικές πρωτοβουλίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου η δυναμική της παραγωγικής διαδικασίας του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα είναι τεράστια. Η προώθηση των προϊόντων γίνεται όμως με παλιές μεθόδους και με τρόπο που ακόμα και το αχλάδι ή τα προϊόντα αμπέλου χάνουν την προστιθέμενη αξία, που προσθέτει ο τόπος και το όνομα  «Τυρνάβου». Μιλώντας στη συνάντηση ο δήμαρχος Τυρνάβου επεσήμανε πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε οι υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες των υπουργείων να βελτιώσουν τις προσπάθειες που θα κάνουν οι Συνεταιρισμοί για την ένταξή τους στη νέα πραγματικότητα διακίνησης των προϊόντων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass