Ευκαιρίες απασχόλησης για μηχανικούς στο Βέλγιο

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ EURES

Δημοσίευση: 04 Απρ 2019 15:20
Από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΑΕΔ και το ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας Από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΑΕΔ και το ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας

Τα δεδομένα σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών (πληροφορικής) στη Φλάνδρα Βελγίου παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο περιφερειακή διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας και το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη σε αίθουσα ΤΕΕ, Φλαμανδοί Σύμβουλοι της EURES, ειδικών επί της αγοράς εργασίας παρουσίασαν  τις συνθήκες διαβίωσης στο Βέλγιο, το κόστος ζωής, τις δυνατότητες εύρεσης εργασίας, στις ελλείψεις σε ειδικότητες που παρουσιάζει η Φλαμανδική Περιφέρεια, έγινε μια συνοπτική παρουσίαση των θέσεων - μισθών - εταιρειών, διευκρινίστηκε ο τρόπος υποβολής αίτησης για εργασία, δόθηκαν συμβουλές σύνταξης των βιογραφικών, αναλύθηκαν οι διαδικασίες αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων και ανανέωσαν το ραντεβού για το Μάιο για μια ανοικτή ημερίδας εργασίας παρουσία εργοδοτών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν  η περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κα.Όλγα Τσιούρβα και ο πρόεδρος του παραρτήματος ΚΔ Θεσσαλίας του ΤΕΕ Ν. Παπαγεωργίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass