Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα δύναμη στην αγορά του Real Estate

RΕMAX KAI DELTA KTIMA ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2019 16:00
Από τα χθεσινά εγκαίνια του νέου κτηματομεσιτικού γραφείου της Λάρισας Από τα χθεσινά εγκαίνια του νέου κτηματομεσιτικού γραφείου της Λάρισας

Ένα νέο κεφάλαιο, στον χώρο των αγοραπωλησιών και μισθώσεων ακινήτων, με τη σύμπραξη του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στη χώρα της REMAX, άνοιξε η Delta ktima.

Η γνωστή κτηματομεσιτική εταιρεία της Λάρισας, με εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο του Real Estate, γύρισε σελίδα καθώς από την αρχή του έτους, ο διευθύνων σύμβουλός της Αναστάσιος Γκουγκούδης ανέλαβε την εκπροσώπηση της REMAX για το ν. Λάρισας φιλοδοξώντας να κυριαρχήσει, με το ισχυρό πλέον brand, στην τοπική αγορά ακινήτων, σε μια περίοδο αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος. 

Το νέο κτηματομεσιτικό γραφείο ονομάζεται πλέον "REMAX delta-Ktima" και τα γραφεία του, εκεί όπου έχει την έδρα της η delta-ktima (Κούμα 26 και Παναγούλη στον 1ο όροφο), ανακαινίστηκαν, αναδιαμορφώθηκαν και χθες εγκαινιάστηκαν παρουσία συνεργατών, εκπροσώπων της κτηματαταγοράς, επιχειρηματικών φορέων και πελατών τους.      

 Η "REMAX delta-Ktima" αριθμεί πλέον 14 εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση μισθωτών σε διάφορες κατηγορίες ακινήτων όπως γραφεία, καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους, ακίνητα logistics, οικόπεδα και άλλους ειδικούς τύπους ακινήτων. Μέσα από αξιόπιστη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση, οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι επαγγελματικών ακινήτων της "REMAX delta-ktima" προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών εκπροσώπησης που προσαρμόζονται στο ζητούμενο και στις ανάγκες του κάθε πελάτη και περιλαμβάνουν: πωλήσεις, μισθώσεις και εκτιμήσεις ακινήτων, ανάπτυξη επιχειρήσεων, ανανεώσεις και αναδιαρθρώσεις μισθωτηρίων συμβολαίων, μετεγκαταστάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης και σχεδιασμού (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επιλογής μεταξύ μίσθωσης και αγοράς), διαπραγματεύσεις, διαμόρφωση και κατασκευή χώρων, διαχείριση ακινήτων, εύρεση εκτάσεων κατάλληλων προς εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ενέργειας κ.ά.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα