Προσλήψεις έξι καθαριστριών στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ ν. Λάρισας

ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ - ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ 448 ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 15:05

Την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΥΕ για 18 μήνες, συνολικά 448 ατόμων, εκ των οποίων 6 για τη Λάρισα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ προκηρύσσει το Υπ. Εργασίας.
Οι 6 θέσεις στο νομό Λάρισας κατατάσσονται ως εξής: Μία θέση για το περιφερειακό τμήμα Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, μία θέση για το τμήμα Υγειονομικών, δύο θέσεις για το περιφερειακό τμήμα Υποκαταταστήματος Μισθωτών και δύο θέσεις για το τοπικό κατάστημα μισθωτών. Επιπλέον υπάρχουν 9 θέσεις για τμήματα του ΕΦΚΑ στη Μαγνησία και στις Σποράδες, 3 θέσεις στο ν. Τρικάλων και άλλες 4 θέσεις για το ν. Καρδίτσας.


Οι υποψήφιοι, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες - Εντυπα - Διαδικασίες - Διαγωνισμών Φορέων - Ορ. Χρόνου ΣΟΧ β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).
Να σημειώσουμε πως οι ανάγκες για τη καθαριότητα σε πολλές υπηρεσίες του ενιαίου ασφαλιστικού φορέα τόσο στη Λάρισα όσο και σε όλη τη χώρα ήταν μεγάλες καθώς οι συμβάσεις είχαν λήξει και οι εργαζόμενοι είχαν φτάσει στο σημείο να καθαρίζουν μόνοι τους την ώρα που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονταν, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου. Ενδεικτικό μάλιστα ήταν το γεγονός πως έγιναν κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας για το θέμα της καθαριότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass