Ρύθμιση οφειλών στον ΕΔΟΕΑΠ

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019 15:10

Με απόφαση του Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ, οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού μπορούν να ενταχθούν σε ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις κατ’ ανώτατο αριθμό, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Διευκρινίζεται ότι σε ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν οι οφειλές των ασφαλισμένων προς τον Οργανισμό που προέρχονται αποκλειστικά από εισφορές που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τις 31/12/2018 και πιο συγκεκριμένα από ασφάλιστρο ανεργίας, προαιρετική ασφάλιση, κατ’ εξαίρεση ασφάλιση (πριν την ψήφιση του ν. 4498/2017), εξαγορά χρόνου κλπ. Επισημαίνεται ότι, ανεξαρτήτως αν έχει υποβληθεί αίτηση διακανονισμού οφειλών με το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο, απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων (ώρες 08.00-16.00), προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στη ρύθμιση ή να αποστείλουν το αίτημά τους με email στο info@edoeap.gr.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Εξάλλου ο ΕΟΔΕΠ ενημερώνει τους υπόχρεους εργοδότες ΕΔΟΕΑΠ ότι με βάση το Ν. 4611/2019 μπορούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς τον Οργανισμό. Κάθε ενδιαφερόμενη Εταιρεία μπορεί να αποστείλει τη σχετική αίτηση της (με σφραγίδα και υπογραφή υπευθύνου) στο esoda@edoeap.gr, προκειμένου ακολούθως να ενημερωθεί από την Υπηρεσία Εσόδων για τη διαδικασία που θα ακολουθείται για την ένταξη των οφειλών της στις σχετικές διατάξεις του παραπάνω Νόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass