Συστρατεύονται για τον ΕΔΟΕΑΠ περιφερειακές ενώσεις και ταμεία

*Στη σημερινή δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 15:06

Οι τρεις Περιφερειακές Ενώσεις Συντακτών (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) καθώς και τα επικουρικά ταμεία της Περιφέρειας (ΤΕΑΣ-ΕΤΑΣ) συστρατεύονται στο πλευρό του ΕΟΔΕΑΠ εν όψει της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σήμερα 24 Ιουνίου, της προσφυγής μερίδας εργοδοτών, που ζητούν την κατάργηση της θεσμοθετημένης εισφοράς 2% επί του κύκλου εργασιών τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα στη συζήτηση της υπόθεσης στο ΣτΕ, θα παραστούν οι πρόεδροι της ΕΣΗΕΠΗΝ και ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κ. Κυριάκος Κορτέσης και Δημήτρης Χορταργιάς αντίστοιχα, όπως και οι πρόεδροι των ΤΕΑΣ και ΕΤΑΣ κ. Θανάσης Μπαμπανέβας και Σωτήρης Κέλλας, αντίστοιχα.

Τη νομική εκπροσώπηση των δύο Ενώσεων και Ταμείων στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αναλάβει ο καθηγητής Κοινωνικής Ασφάλισης στο ΑΠΘ κ. Αγγελος Στεργίου και η δικηγόρος (διδάκτωρ της Νομικής) για ασφαλιστικά θέματα κ. Βασιλική Κουζιώρτη.

Τη συμπαράστασή τους στον ΕΔΟΕΑΠ έχουν ήδη εκφράσει η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων –με ψήφισμα στο πρόσφατο συνέδριό της στο οποίο μετείχαν 94 χώρες-, η Διεθνής Ένωση Αυτοδιαχειριζομένων Ταμείων – που εκπροσωπούν 200 εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες -, η Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος, το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος και το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τράπεζας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass