Ανησυχίες για την επιχειρηματικότητα

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 13:38

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το Επιμελητήριο Λάρισας   και είχε εκτενή συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Αδάμ και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπαλέξη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης   εκφράστηκαν οι έντονες ανησυχίες του Επιμελητηρίου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πραγματική οικονομία με τα capital controls, με τα τεράστια προβλήματα στις εισαγωγές αλλά και με την προβλεπόμενη φορολογική λαίλαπα που έχει ήδη σχεδιαστεί και αν επιβληθεί θα αποτελέσει την ταφόπλακα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Αναφέρθηκαν επίσης τα στοιχεία που προσδιορίζουν την πτωτική πορεία όλων των δεικτών   επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας, αλλά και η πραγματικά επικίνδυνη για την εθνική οικονομία απόφαση πολλών   επιχειρηματιών να μεταφέρουν την έδρα της επιχείρησης τους σε χώρες εκτός Ελλάδας.    

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την έντονη ανησυχία για την επιβίωση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας και υποσχέθηκε ουσιαστική συμπαράσταση στα προβλήματα των Λαρισαίων επιχειρηματιών.

Παράλληλα συμφωνήθηκε η διαρκής ενημέρωση του με όλα τα υπομνήματα, ψηφίσματα και λοιπές δράσεις που θα του αποστέλλονται από το Επιμελητήριο Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass