Ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση του 5ου ΓΕΛ Λάρισας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:41

Εγκρίθηκαν τα τεύχη Δημοπράτησης για τη διενέργεια του Διαγωνισμού στο ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α./ Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020 Έργο «Ενίσχυσης της ενεργειακής απόδοσης του 5ου ΓΕΛ Λάρισας», προϋπολογισμού 1.008.120,00 ευρώ. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το Έργο υλοποιείται με δικαιούχο, κύριο φορέα υλοποίησης και λειτουργίας, τον Δήμο Λαρισαίων, ενώ φορέας χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, μετά την ολοκλήρωση σύνταξης των τευχών δημοπράτησης και τη θετική αξιολόγησή τους από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, εγκρίθηκε η προέγκριση δημοπράτησης του έργου. Ακολουθεί πλέον η έγκριση και η δημοσιοποίηση του σχετικού Διαγωνισμού από τον Δήμο Λαρισαίων στο αμέσως προσεχές διάστημα. Αντικείμενο του έργου είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του 5ου Λυκείου Λάρισας. Πρόκειται για υφιστάμενο σχολικό κτίριο που εντάσσεται σε Ενεργειακή Κατηγορία Η, που με τις εργασίες βελτίωσης των ενεργειακών χαρακτηριστικών του που θα γίνουν, θα αναβαθμιστεί σε Κατηγορία Β+ .

Με την εκτέλεση του έργου, προβλέπεται η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του κτιρίου και η μείωση των εκπομπών CO2 μέσω της αναβάθμισης της Κατηγορίας Ενεργειακής Απόδοσής του, και παράλληλα η αναβάθμιση των συνθηκών θερμικής άνεσης και, κατ’ επέκταση, η ποιοτική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κτιρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass