Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσία του Επιμελητηρίου Λάρισας η συνέλευση της ΚΕΕΕ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 15:06

Παρουσία εκπροσώπων και των 59 επιμελητηρίων της χώρας πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στα Χανιά η ετήσια Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στις εργασίες συμμετείχαν με ομιλίες και παρεμβάσεις ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας. Στο συνέδριο εκτός από τα αμιγώς Επιμελητηριακά θέματα συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και  λύσεις που πρέπει να προωθηθούν για τη βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων. Από το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετείχαν στη συνέλευση ο πρόεδρος κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Αδάμ, ο οικονομικός επόπτης Δημήτριος Οικονόμου, τα μέλη του Δ.Σ. Μωυσής Μανουάχ, Ιωάννης Τόλιου, ΙωάννηςΤσιούτσιος και το υπηρεσιακό στέλεχος Αναστασία Καρλιγκιώτου.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο μεταξύ τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών παρακολούθησαν τις εργασίες της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ,  ενώ  συμμετείχε στο 2ο Chania Business Forum, που ακολούθησε μετά τη Γ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησε η γγ και αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΕEΔΕΓΕ  κα Καλλιόπη Τζήκα.

Σχετικά Άρθρα