ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Επιχειρηματικό δείπνο του ΣΘΕΒ με μενού… επενδύσεις

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 15:16

Με κύριο ομιλητή τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ιmperial» το επιχειρηματικό δείπνο του ΣΘΕΒ. Στο δείπνο θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων.  Αγοραστός και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Σπ. Θεοδωρόπουλος.

Η όλη εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις επικείμενες εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων και τις προοπτικές περιφερειακής ανάπτυξης, η οποία αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Σε μία περίοδο όπου παρατηρείται μια έντονη επενδυτική κινητικότητα, ο ΣΘΕΒ ανέλαβε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης αυτής προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους Θεσσαλούς και όχι μόνο επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για τον «Εξαγωγικό Προσανατολισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων» που συνδιοργανώνουν στα Τρίκαλα το τοπικό Επιμελητήριο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε). Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 17:30 στο ξενοδοχείο «Ananti City Resort».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass