Α' αντιπρόεδρος στη ΠΟΣΕ ΙΚΑ ο κ. Τζιούρης

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 15:14

Αναβαθμισμένος θα είναι για την επόμενη τριετία στη νέα διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου και προϊστάμενος του Α΄ τμήματος ελέγχου του ΠΕΚΑ Θεσσαλίας κ. Αλέξανδρος Τζιούρης.

Στη νέα 21μελή διοίκηση της ΠΟΣΕ ΙΚΑ που προέκυψε από το πρόσφατο εγκλογοαπαλογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, θα είναι α' αντιπρόεδρος, από γ΄ αντιπρόεδρος που ήταν μέχρι πρότινος.

Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε προχθές σε σώμα έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δημήτριος Αντωνακάκης, α΄ αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Τζιούρης, Β΄ αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Γ΄ αντιπρόεδρος: Τρύφωνας Λαζαρίδης, Γενικός Γραμματέας: Αντώνιος Νικολόπουλος, Αν. Γεν. Γραμματέας: Μηνάς Ανεμογιάννης, Ταμίας: Κωνσταντίνος Πονηράκος, Υπ. Συνεταιριστικού: Κωνσταντίνος Μαλλίρης, Υπ. Πολιτιστικού: Νικόλαος Κεκές και μέλη: Αντώνιος Αλεξόπουλος, Νικόλαος Γεωργιάδης, Παναγιώτα Γοριδάρη, Τρύφωνας Γρομπανόπουλος, Ελευθέριος Θεοχάρης, Ανδρέας Καραμπάτσος, Βασίλης Κοκκινάκης, Αποστόλης Κονταράτος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Κατερίνα Μαλακού, Ελεωνόρα Νάτσινα και Παναγιώτης Φραγγίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass