Σημαντική διάκριση για την ΕΛΒΑΚ Α.Ε.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2019 15:02

Μια ακόμη κορυφαία διάκριση, αντιπροσωπευτική της φιλοσοφίας, της αξίας και της δράσης της, που προβάλλει και δικτυώνει στο εξωτερικό την ελληνική επιχειρηματικότητα απέσπασε φέτος η τοπική κονσερβοποιία ΕΛΒΑΚ Α.Ε..

Σε μία λαμπρή τελετή η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Τουρισμού βραβεύθηκε ως "Top Manufacturing Export Company", στα Greek Exports Awards 2019. Σημειώνεται πως τα Greek Exports Awards διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά, προ ημερών από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Το βραβείο της κορυφαίας μεταποιητικής και εξαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. κ. Θεόδωρος Γκούβερης.

Σημειώνεται πως η συνεισφορά της επιχείρησης στην τοπική και εγχώρια αγορά είναι καθοριστική, αφού προμηθεύεται το σύνολο σχεδόν της πρώτης ύλης απευθείας από τους παραγωγούς και συνεταιρισμούς, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Επιχειρεί για πάνω από 45 χρόνια μεταποιώντας φρούτα και λαχανικά παράγοντας κομπόστες φρούτων, μαρμελάδες, χυμούς και ελιές εισφέροντας ετησίως πάνω από 30.000.000 ευρώ στην οικονομία της περιοχής και της χώρας μας δίδοντας παράλληλα εισόδημα σε εκατοντάδες εργαζόμενους και σε συνεργάτες.

Η επιλογή της εταιρείας για τη συγκεκριμένη διάκριση έγινε από μεγάλους και σημαντικούς πελάτες και αντανακλά την επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης, των εργαζομένων και των μετόχων της εταιρείας. Όλοι αυτοί οραματίζονται, επενδύουν τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό και μαζί κατάφεραν να φθάσουν την εταιρεία σ’ αυτό το ζηλευτό επίπεδο κάνοντάς την παράδειγμα προς μίμηση.

Η τελετή απονομής των βραβείων διεξήχθη στις 22 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο "Divani Apollon Palace & Thalasso" στην Αθήνα και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΝΔΥΟΕΥ, διευθυντής της Β1 Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εξωτερικών Δημήτριος Χαλεπίδης, ο διευθυντής Διεθνών Εκθέσεων Αγροτικών Προϊόντων – Τροφίμων και Ποτών Enterprise Greece κ. Αντώνιος Γραβάνης καθώς και πάνω από 300 άτομα επιχειρηματίες και στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass