Το Συκούριο στο δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2020 15:02

Η επικείμενη σύνδεση του Συκουρίου με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ συζητήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα παρουσία του γενικού διευθυντής της εταιρίας Λεωνίδα Μπακούρα, στελεχών της και του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη.


 Ο γενικός διευθυντής ενημέρωσε ότι η έναρξη των έργων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο ενώ τον Οκτώβριο, όσοι πολίτες υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης θα μπορέσουν να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου. Τα Δημοτικά κτίρια της περιοχής που δύνανται να τροφοδοτηθούν είναι 8, προσφέροντας τη δυνατότητα ενεργειακής εξοικονόμησης στο Δήμο.  Όπως τόνισε ο κ. Μπακούρας, οι επενδύσεις που θα υλοποιηθούν έως το 2023 αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκ. € για την κατασκευή δικτύου και για νέες συνδέσεις, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλο και περισσότερων καταναλωτών. Ο Δήμαρχος, κ. Μανώλης, επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι έντονο και αναμένουν την έλευση του φυσικού αερίου τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για περιβαλλοντικούς. Εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το επενδυτικό πλάνο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα ευοδωθεί και θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από το σύνολο των πολιτών.  

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ
ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  Δ.ΤΕΜΠΩΝ"
Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης  Δ.ΤΕΜΠΩΝ" αναφέρει μεταξύ άλλων:
Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος φωτογραφίζονται και επιδεικνύουν έργα που κάποιοι άλλοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τελεσφορήσουν. Συζητήθηκε λοιπόν  η σύνδεση του Συκουρίου χωρίς να κληθεί και χωρίς να γίνει καμιά αναφορά στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Το μόνο που ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος ήταν το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και πλάνο της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, το οποίο θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τούς πολίτες. Ενημερώνουμε τους δημότες μας, οτι ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή με αποφάσεις του τότε Δ.Σ, με συναντήσεις, επαφές με την τότε ηγεσία του υπ. Περιββάλοντος και Ενέργειας, με τον διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καθώς και με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης τής 17η Μαΐου 2019, άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass