«Βοήθεια στο Σπίτι»: Ηλεκτρονικά οι διαδικασίες για πρόσληψη 2.909 ατόμων σε 273 Δήμους

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 9:37

Αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα αναμένεται να τρέξουν οι ηλεκτρονικές διαδικασίες για την πρόσληψη 2.909 ατόμων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 273 Δήμους της χώρας.

Ήδη το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων του μόνιμου προσωπικού που θα προσληφθεί για τη συνέχιση του προγράμματος. Πρόκειται για θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, διαφόρων ειδικοτήτων που θα συμπεριληφθούν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η πλειονότητα των θέσεων, ήτοι 1.177 αφορούν στην κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα λάβουν την ειδική μοριοδότηση των 17 μορίων Χ 84 μήνες για το σύνολο των θέσεων που θα προκηρυχθούν, ανεξαρτήτως αν βρίσκονται στη στήλη με ή χωρίς εμπειρία. Η εντοπιότητα δεν προτάσσεται της ειδικής εμπειρίας όπως ακριβώς περιγράφεται και στον νόμο 4583/2018.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Κοινωνικοί λειτουργοί (ΠΕ, ΤΕ), Ψυχολόγοι (ΠΕ), Νοσηλευτές (ΠΕ, ΤΕ), Βοηθοί Νοσηλευτών (ΔΕ), Κοινωνιολόγοι (ΠΕ), Επισκέπτες Υγείας (ΤΕ), Πτυχιούχοι Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΕ), Πτυχιούχοι Κοινωνικής Διοίκησης (ΠΕ), Οδηγοί (ΔΕ), Οικογενειακοί Βοηθοί ΥΕ.

Το αντικείμενο απασχόλησης των προκηρυσσομένων θέσεων κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας αφορά σε αρμοδιότητες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, όπως περιγράφονται στις οικείες οργανικές διατάξεις και ιδίως τη διερεύνηση αναγκών κοινωνικής φροντίδας και την παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον βοήθειας σε ηλικιωμένα άτομα, ΑΜΕΑ, πολίτες μη αυτοεξυπηρετούμενους για την κάλυψη βασικών αναγκών καθημερινής διαβίωσης, της βελτίωσης της αυτοεξυπηρέτησης και γενικά την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στους τομείς συμβουλευτικής και ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης των ιδίων και των οικογενειών τους, νοσηλευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας, οικογενειακής φροντίδας, φυσικοθεραπείας και ήπιας αθλητικής άσκησης, αγωγής υγείας και πρόληψης, εργοθεραπείας, ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, ψυχαγωγίας, διακοπών κ.ά.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και μόνο και προς το ΑΣΕΠ και οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναγράψουν με προσοχή και σωστά τους κωδικούς των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass