Γραφείο Βοήθειας και Πληροφόρησης ΤΥΠΕΤ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2020 9:01

Το Νομαρχιακό Παράρτημα της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος στον νομό Λάρισας, ΟΤΟΕ, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΤΥΠΕΤ, ενημερώνει τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους τραπεζοϋπαλλήλους

της Εθνικής Τράπεζας στην Θεσσαλία για την λειτουργία νέων δομών του ΤΥΠΕΤ, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα μέλη του.
Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής σε σχετικο δελτιο Τύπου:
«Δημιουργήθηκε Γραφείο Βοήθειας και Πληροφόρησης (HelpDesk) άμεσης υποστήριξης των αναγκών των ασφαλισμένων του ΤΥΠΕΤ το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.
Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ αποφάσισε τη δημιουργία ειδικού Γραφείου Βοήθειας και Πληροφόρησης (HelpDesk), με στόχο την καλύτερη δυνατή και κυρίως την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε τακτικά ή έκτακτα θέματα υγείας που τους αφορούν, καθώς και σε θέματα διοικητικών διαδικασιών που απαιτούνται.
Η υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας έχει σκοπό να καλύψει υπαρκτές ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας του Covid-19, πιστεύουμε όμως παράλληλα ότι θα δώσει λύσεις και σε πάγιες ανάγκες των ασφαλισμένων που θα διευκολυνθούν στην αντιμετώπιση των θεμάτων που τους απασχολούν, χωρίς τη φυσική τους παρουσία στις δομές των υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ.
Η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, μέσω του Γραφείου Βοήθειας και Πληροφόρησης, θα διευκολύνει τους ίδιους, δεδομένου ότι θα αποφύγουν την περιττή ταλαιπωρία, ενώ ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσει τις υπηρεσίες των δομών του ΤΥΠΕΤ, οι οποίες θα επιδοθούν στην ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των ασφαλισμένων που χρήζουν άμεσες υπηρεσίες υγείας από τους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές/Νοσηλεύτριες και το Διοικητικό προσωπικό, χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ασφαλισμένων λόγω συγχρωτισμού.
Για τους λόγους αυτούς, δημιουργείται γραφείο υποστήριξης/παροχής ειδικών πληροφοριών και υπηρεσιών από ομάδα ιατρών, νοσηλευτών/νοσηλευτριών και διοικητικών υπαλλήλων.
Το εν λόγω Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 09:00 έως 16:00.
Τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας με το HelpDesk: 210 3348000 (δ:18000).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass