Σύντομες Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2020 8:06

Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΘΕΒ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο ΣΘΕΒ αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των επιχειρήσεων και ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς υλοποίησε

διαδικτυακό σεμινάριο στις 25 και 27/5 με θέμα: «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού». Οι εκπαιδευόμενοι κατανόησαν τις ιδιαίτερες ανάγκες της ηγεσίας σε καταστάσεις κρίσης και ειδικές συνθήκες. Επιπλέον ενημερώθηκαν για τα απαραίτητα soft skills που θα πρέπει να διαθέτουν οι ομάδες μέσα στον χώρο εργασίας και πώς να γίνεται η κατάλληλη επιλογών των ανθρώπων ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι που έχουν τεθεί. Το σεμινάριο παρακολούθησαν επιχειρηματίες και στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Πέτρος Ρούσης πιστοποιημένος σύμβουλος εκπαίδευσης. Ο ΣΘΕΒ έχει προγραμματίσει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για το επόμενο διάστημα προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρηματιών και των στελεχών τους για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση και εκπαίδευσή τους.

 

Γ.Σ. και εκλογές στους Χρυσοχόους

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης οδεύουν οι Αργυροχρυσοχόοι και Ωρολογοποιοί του ν. Λάρισας (ΣΑΩΝΛ). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευσή του αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου. Εάν δεν υπάρξει όμως απαρτία, όπως και είναι αναμενόμενο, θα επαναληφθεί στις 11 Ιουνίου και σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την ημερομηνία αυτή, τότε θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας. Οι εκλογές του συλλόγου θα γίνουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

 

Συνεχίζει να επενδύει στα φωτοβολταϊκά ο Ομιλος «Βιοκαρπέτ»

Οι επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά είναι ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στην επιστροφή σε κέρδη τον Όμιλο Βιοκαρπέτ, καθώς οι σχετικές δραστηριότητες αποβαίνουν επικερδείς, με τον Όμιλο να επεκτείνει την παρουσία του στην «πράσινη» ενέργεια.
O φ/β σταθμός 1 MW της EXALCO, θυγατρικής του Ομίλου στο Κουλούρι Λάρισας, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2020, έχει ήδη συνδεθεί στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.
Έτσι, η EXALCO διαθέτει σήμερα φ/β σταθμούς συνολικής ισχύος 3,5 MW, ενώ ο Όμιλος συνολικά διαθέτει φ/β σταθμούς συνολικής ισχύος 5,5 MW. Παράλληλα, κατασκευάζει στην περιοχή Λουτρό - Λάρισας έναν νέο φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 1 MW, ο οποίος αναμένεται να συνδεθεί συντόμως στο δίκτυο.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass