Νέα διοίκηση στους Υδραυλικούς

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» - ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2020 21:30

Με μεγάλη νικήτρια την παράταξη της "Ενωτικής Προοδευτικής Κίνησης" που εξασφάλισε τις 5 από τις 7 έδρες του νέου διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώθηκαν προχθές το βράδυ οι εκλογές στον Σύνδεσμο Θερμοϋδραυλικών ν. Λάρισας. Συνολικά στην εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη στα γραφεία του Συνδέσμου, μετείχαν 86 μέλη και στην κάλπη βρέθηκαν 83 έγκυρα και 3 άκυρα ψηφοδέλτια. Εξ αυτών η "Ενωτική Προοδευτική Κίνηση" έλαβε 62 και η "Αγωνιστική Κίνηση" 21.


Για το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο την επόμενη τριετία από την "Ενωτική Προοδευτική Κίνηση" εκλέγονται κατά σειρά ψήφων οι Κων/νος Σαγώνας (57), Νικόλαος Τόπης (42),Δημήτρης Ντόντος (35), Κων/ος Κωστούλας (31) και Γεώργιος Χαλέπης (30). Για την πανελλήνια κλαδική Ομοσπονδία (ΟΒΥΕ) κατά σειρά ψήφων εκλέχτηκαν τρείς οι: Κων/νος Σαγώνας, Νικ. Τόπης και Δημ. Ντόντος. Για την τοπική Ομοσπονδία(ΟΕΒΕΛ) από την παράταξη εκλέχτηκαν 5 οι Κων/νος Σαγώνας, Νικ. Τόπης,Δημ. Ντόντος, Γ. Χαλέπης και Κων/νος Καψαλός.
Από την "Αγωνιστική Κίνηση" για το Δ.Σ., εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι Ευάγγελος Ζιώγκος (18) και Αθανάσιος Ευθυμιάδης (17).
Στην ΟΒΥΕ την παράταξη θα εκπροσωπεί ο Ευαγ. Ζιώγκος που πρώτευσε με 16 ψήφους ενώ στην τοπική ΟΕΒΕΛ εξελέγηοι Αθανάσιος Ευθυμιάδης.
Τέλος, να σημειωθεί πως στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν κατά σειρά ψήφων οι Αθανάσιος Μπατσίλας, Αθανάσιος Βλησαρούλης και Κων/νος Γκρίγκας. Εντός των επομένων ημερών η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.
Γ.Ν.

ΑΥΡΙΟ Η ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ
Στο μεταξύ η διοίκηση του Συνδέσμου προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην ετήσια καθιερωμένη αρτοκλασία ανήμερα της γιορτής των Αγίων Πάντων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 14 Ιουνίου, το πρωί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρας στο Αβέρωφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass