Εως 3 Ιουλίου οι δηλώσεις για αναστολές εργασίας Μαΐου

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 8:29

Έως και τις 3 Ιουλίου δύναται να υποβληθεί αρχική «δήλωση αναστολής συμβάσεων εργασίας-παρατάσεις/οριστικές διακοπές» εργαζομένων για τον Μάιο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπ. Εργασίας, προβλέπονται τα εξής:


- Δύναται να υποβληθεί ορθή επανάληψη για τη «δήλωση από 25/6/2020 έως και τις 3/7/2020, για τις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις: α. διορθώσεις στο πεδίο «ημ/νία παράτασης/οριστικής διακοπής» για δήλωση μεταγενέστερων ημερομηνιών από τις ήδη δηλωθείσες, β. μεταβολές τιμών από «ΝΑΙ» σε «ΟΧΙ» στο πεδίο «πληρωμή από εργοδότη», γ. τροποποίηση στοιχείων μισθωμάτων για τον Μάιο.
- Δύναται να υποβληθεί ορθή επανάληψη του εντύπου «αίτηση/δήλωση ένταξης στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»», μέχρι και τις 30/6/2020, για την τροποποίηση της ημερομηνίας ένταξης των εργαζομένων στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» αναδρομικά από τις 15/6/2020.
- Η υποβολή του εντύπου «δήλωση αναστολής συμβάσεων εργασίας-παρατάσεις/οριστικές διακοπές» για τον Ιούνιο για τις επιχειρήσεις που δύνανται να αναστείλουν τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, θα πραγματοποιηθεί από τις 7/7/2020 έως και τις 31/7/2020. Η πληρωμή των εργαζομένων, που είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, θα πραγματοποιείται σταδιακά και σε τακτά χρονικά διαστήματα.
- Η προθεσμία υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων από τους δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, παρατείνεται έως και τις 30/6/2020. Η καταβολή της αποζημίωσης θα πραγματοποιείται, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διασταυρώσεων και ελέγχων με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Εργασίας και των φορέων που καταβάλλουν αποζημιώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass