175 Θεσσαλικά καταλύματα στον «Τουρισμό Για Όλους»

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2020 8:30

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των παρόχων καταλυμάτων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού. Οι αιτήσεις ανέρχονται σε 1.955, εκ των οποίων οι 175 από τη Θεσσαλία, αριθμός που ξεπερνά κάθε αρχική προσδοκία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιτήσεις καλύπτουν όλες τις Περιφέρειες της χώρας και αφορούν σε όλες τις κατηγορίες (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.ά.).


Με αυτόν τον τρόπο, σημειώνει η ανακοίνωση του Υπουργείου, δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους του προγράμματος να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το ιδανικό για τις ανάγκες τους κατάλυμα. Στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» η κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να κάνουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών. Συγκεκριμένα επιδοτούνται κατά το ήμισυ του μισθώματος 4 διανυκτερεύσεις, φτάνοντας συνολικά στα 120 ευρώ ανά άτομο. Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουλίου και θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass