Εως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για κατασκηνώσεις Αγροτ. Εστίας

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2020 8:40

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2020, στις 23:59, η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αυτών των αιτήσεων έληγε χθες, 26 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) διευκρινίζει ότι λόγοι, οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν τον Οργανισμό στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.
Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης, δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr τα εξής στοιχεία: ΑΜΚΑ γονέα και τέκνου, επώνυμο και όνομα τέκνου, πατρώνυμο και μητρώνυμο τέκνου, έτος γέννησης τέκνου και τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια, ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώριση της αίτησής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι ο γονέας, που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass