Σύντομες Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2020 9:08

Εως τη Δευτέρα οι ΜΥΦ
ΜΕΧΡΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΑΠΔ ΜΑΪΟΥ


Λήγει μεθαύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου και η νέα προθεσμία για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών- πελατών (ΜΥΦ). Η καταληκτική προθεσμία για τις διορθώσεις των αποκλίσεων λήγει την Τρίτη, 28 Ιουλίου, μία μέρα πριν την καταληκτική προθεσμία υποβολής δηλώσεων φόρου εισοδήματος. Εξάλλου η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, κατόπιν αιτήματος του ΟΕΕ, οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) κοινών επιχειρήσεων μισθολογικής περιόδου Μαΐου 2020 θα γίνονται δεκτές, μέσω διαδικτύου, μέχρι τις 10 Ιουλίου, χωρίς την επιβολή πρόσθετων επιβαρύνσεων. Η ως άνω παράταση υποβολής των ΑΠΔ δεν αφορά στην καταβολή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών της ίδιας περιόδου, οι οποίες έπρεπε να καταβληθούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, ήτοι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

 

Αντιδράσεις και από ΟΤΟΕ για το ν/σ με τις συναθροίσεις
«ΜΗ ΑΝΕΚΤΟΣ Ο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ»
Την αντίδρασή της για το νομοσχέδιο «δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις» εκφράζει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) με σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε. «Σε καμία περίπτωση, δεν θα ανεχθούμε αυθαίρετο περιορισμό και στοχοποίηση της κοινωνικής μας δράσης και, μάλιστα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας. Μία νομοθετική παρέμβαση σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικά και θεσμικά θέμα οφείλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαλόγου με τα συνδικάτα, τα κόμματα και την κοινωνία και όχι απλά να γίνει μία σύντομη διαβούλευση, εν μέσω της πανδημίας», υποστηρίζει η ΟΤΟΕ.

 

Τη Δευτέρα νέα πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού
ΣΕ 7.835 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 7.835 δικαιούχους ειδικών κατηγοριών. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 6.268.000 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να προχωρήσει η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 7.835.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass