Ανοιχτή αγορά-«κλειστά» μαγαζιά

Από το ερχόμενο Σάββατο η απόφαση για κλειστά εμπορικά τα Σάββατα του καλοκαιριού

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2020 16:20

«Αυτές οι Κυριακές αποδείχθηκε πως δεν είχαν κανένα εμπορικό ενδιαφέρον και τζίρο» τονίζει στην «ΕτΔ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Χαρ. Παπαδόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή λειτουργία της αγοράς, πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων.


Όπως είναι γνωστό, η χθεσινή Κυριακή ήταν μία από τις οκτώ συνολικά Κυριακές που έχει θεσμοθετηθεί -με απόφαση προηγούμενων κυβερνήσεων- η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, απόφαση με την εφαρμογή της οποίας διαφωνεί ο εμπορικός κόσμος αντιπροτείνοντας τη λειτουργία τριών μόνο Κυριακών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα.
Σε ό,τι αφορά τώρα στη χθεσινή Κυριακή, κυρίως λειτούργησαν μαγαζιά στο Κέντρο της Λάρισας, ενώ τα περισσότερα περιφερειακά παρέμειναν κλειστά, όπως σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στα χαρτιά άνοιξε η αγορά» υπογραμμίζοντας ότι «η κατάσταση στην αγορά είναι αρκετά δύσκολη και κυριαρχεί η ανασφάλεια». Η κίνηση των πολιτών υπήρξε μειωμένη με διερευνητικό χαρακτήρα, αφού η πλειοψηφία των πολιτών επέλεξε τα πλησιέστερα παράλια.
Να σημειωθεί πάντως ότι από το ερχόμενο Σάββατο θα εφαρμοσθεί η απόφαση για τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας, σύμφωνα με την οποία θα παραμείνουν κλειστά τα πέντε Σάββατα του καλοκαιριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass