Ανεβαίνουν επίπεδο οι Λαρισαίοι κρεοπώλες

ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 9:10
Από το σεμινάριο που διοργάνωσαν στο Επιμελητήριο. Και έπονται άλλα... Από το σεμινάριο που διοργάνωσαν στο Επιμελητήριο. Και έπονται άλλα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε προχθές το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε για τα μέλη του η διοίκηση της Συντεχνίας Κρεοπωλών ν. Λάρισας. Εισηγητής του σεμιναρίου που είχε ως θέμα «Η τέχνη των σύγχρονων κρεατοσκευασμάτων» ήταν ο γνωστός

Λαρισαίος σεφ Γιάννης Κοσμάνος που τους μύησε στα μυστικά της τέχνης του, στη δημιουργία κρεατοσκευασμάτων με γεύσεις και επίπεδο κατηγορίας gourmet, σε προτάσεις για εορταστικές περιόδους κ.α.
Το σεμινάριο λόγω των αυξημένων μέτρων προφύλαξης πραγματοποιήθηκε και πριν από δύο εβδομάδες στο Επιμελητήριο με περιορισμένο κοινό, ώστε να το παρακολουθήσουν όλα τα μέλη. Σημειώνεται πως η διοίκηση τη συντεχνίας σκοπεύει να διοργανώσει μέχρι το τέλος του χρόνου άλλα δύο σεμινάρια που θα επικεντρώνονται στην επιμόρφωση των μελών στις νέες δεξιότητες και τις τεχνικές αξιοποίησης του κρέατος και των σκευασμάτων του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass