Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του προγράμματος «ΑΝΑΣΑ»

ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 8:28

Παρεμβάσεις και διορθώσεις με σκοπό τη βελτίωση του προγράμματος “ΑΝΑΣΑ” του ΠΕΠ Θεσσαλίας και την εξυπηρέτηση – μέσω αυτού-όσο το δυνατόν περισσοτέρων επιχειρήσεων ζητά με επιστολή του προς την Περιφέρεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ.

Σωτ. Γιαννακόπουλος.
Συγκεκριμένα στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισημαίνονται τα εξής:
«Αναφορικά με τη δράση 3α.1.4.1.8 «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του ΠΕΠ Θεσσαλίας, που παρέχει σημαντική βοήθεια στις πληγείσες επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, επιθυμούμε, ως φορέας που εκφράζει την επιχειρηματικότητα του Νομού μας και είναι αποδέκτης αιτημάτων και διαμαρτυριών των τοπικών μας επιχειρήσεων, να ζητήσουμε κάποιες παρεμβάσεις και διορθώσεις με σκοπό τη βελτίωση του προγράμματος και την εξυπηρέτηση – μέσω αυτού- όσο το δυνατόν περισσοτέρων επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα ζητούμε:
– Να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο όγκο των αιτήσεων που πρέπει να υποβληθούν.
– Να αυξηθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός της δράσης , δεδομένης της αδήριτης ανάγκης να στηριχθεί ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των πληγεισών επιχειρήσεων της περιφέρειάς μας.
– Να συμπεριληφθούν όλοι οι ΚΑΔ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που επλήγησαν και όχι ορισμένοι , όπως ισχύει (π.χ. ο ΚΑΔ 66.20 των ασφαλιστών, ο ΚΑΔ 46.34 και πολλοί άλλοι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass