Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Παρασκευή η πληρωμή επιδομάτων και παροχών του ΟΠΕΚΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 8:20

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο από τον ΟΠΕΚΑ να πληρωθούν επιδόματα και παροχές. Όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε πληρωμή, τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης

μέρας, δηλαδή αύριο Πέμπτη 29 Οκτωβρίου το απόγευμα.
Τα επιδόματα που θα πληρώσει ο ΟΠΕΚΑ είναι τα εξής: Το επίδομα γέννησης (θα πληρωθούν οι δικαιούχοι των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου καθώς και αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν αργότερα λόγω διασταυρώσεων), Προνοιακά επιδόματα, Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών, Επίδομα Ανασφαλίστων Υπερηλίκων. Τέλος την ίδια ημέρα θα καταβληθεί και η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού που θα αφορά στους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και θα καταβληθεί, όπως ορίζει ο νόμος σε όσους υπέβαλαν αίτηση Α21.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Στο μεταξύ η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και με βάση το επιδημιολογικό επίπεδο στο οποίο εντάσσεται κάθε περιφερειακή ενότητα, αλλά και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ανακοίνωσε ότι στην περιφερειακή διεύθυνση Θεσσαλίας, θα γίνεται υποχρεωτικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι, για να κλείσουν ραντεβού, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2413-509425, 2413509400, e-mail: pdth.larisa@ opeka.gr. Οι πολίτες μπορούν, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr), να ενημερώνονται για όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχονται.