Μόνο μετά από ραντεβού οι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ Λάρισας

ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ - ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 8:40

Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις γίνεται η εξυπηρέτηση ασφαλισμένων στις δομές του ΕΦΛΑ Λάρισας καθώς ο νομός έχει ενταχθεί από τις 23/10 στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί

για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού ειδικά για τις δομές e-ΕΦΚΑ που εδρεύουν στην περιοχή μας ο συναλλασσόμενος δύναται να κλείσει ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω της σχετικής πλατφόρμας μόνο για συγκεκριμένες κατηγορίες αιτήματος. Για την εξυπηρέτησή τους πρέπει να υποβάλουν στην ίδια πλατφόρμα ηλεκτρονικά το αίτημα το οποίο θα προωθηθεί στην αρμόδια μονάδα, η οποία θα το διεκπεραιώσει και θα τους ενημερώσει. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΥΣΥ Θεσσαλίας "εφόσον απαιτηθεί να αποστείλετε δικαιολογητικά αυτά θα σας ζητηθούν μέσω του email σας, ενώ εάν το αίτημά σας είναι επείγον και απαιτηθεί η φυσική παρουσία σας στην υπηρεσία, θα λάβετε email για ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Σας γνωρίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, με την υποβολή του ηλεκτρονικού αιτήματος, ο ασφαλισμένος κατοχυρώνεται ως προς τις προθεσμίες, οι οποίες αφορούν οποιαδήποτε πράξη και ενέργεια ενώπιον του Φορέα.
ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στο μεταξύ στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) παρέχονται πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες,. Ειδικότερα, κατόπιν πρόσβασης των ασφαλισμένων με τους κωδικούς του TAXIS.net παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης/υποβολής:
1) Βεβαίωσης Υποβολής Απογραφικής Δήλωσης έναρξης Ατομικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ, σε ασφαλιζόμενους για πρώτη φορά στον e-ΕΦΚΑ.
2) Βεβαίωσης Υποβολής Απογραφικής Δήλωσης μεταβολής/προσθήκης/αφαίρεσης ΚΑΔ Ατομικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ, για ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ.
3) Αίτησης λήξης της ασφάλισης λόγω διακοπής Ατομικής δραστηριότητας.
4) Βεβαίωση προϋπηρεσίας από 1/1/2002 για χρήση στον ΑΣΕΠ και σε άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου.
5) Βεβαίωση Απογραφής Μισθωτού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass