Πλατφόρμα e-εμπορίου «στήνει» το ΕΒΕΛ και η Περιφέρεια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2020 15:30

Τη δημιουργία πλατφόρμας η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να απευθυνθούν στο καταναλωτικό κοινό μέσω ενισχύοντας τις ηλεκτρονικές πωλήσεις δρομολογεί το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Πρόκειται για πρωτοβουλία, που θα διευκολύνει όλους τους επιχειρηματίες που δεν διαθέτουν την υποδομή για e-shop και για ηλεκτρονικές παραγγελίες. Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος «με την πρωτοβουλία αυτή προσφέρεται η δυνατότητα στους εμπόρους της τοπικής αγοράς της Λάρισας, να ενταχθούν «φιλοξενώντας» τα προϊόντα της κάθε επιχείρησης».


Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι στην πλατφόρμα που θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσω του Επιμελητηρίου θα φιλοξενούνται προϊόντα όπως ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, καλλυντικά, εργαλεία κ.α.
«Αυτή η συζήτηση γίνεται αρκετό καιρό με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και αποφασίσαμε ότι πρέπει να ξεκινήσει η υλοποίηση. Το click away ήταν η ευκαιρία ώστε να πάρει σάρκα και οστά μια η πρωτοβουλία που αφορά το μέλλον των επιχειρήσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.
Από τη μεριά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται διαχρονικά από την Περιφέρεια για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και πρόσθεσε πως η πανδημικά έχει διαμορφώσει νέες ανάγκες, στον εμπορικό κόσμο, γι’ αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για όλες τις επιχειρήσεις διότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass