Κινητικότητα στα κρεοπωλεία της Λάρισας

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ -ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ -ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2020 21:25
«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό  για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη  των πελατών μας», τονίζει ο πρόεδρος  των Λαρισαίων κρεοπωλών Ευαγ. Ρίζος «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας», τονίζει ο πρόεδρος των Λαρισαίων κρεοπωλών Ευαγ. Ρίζος

Χωρίς διακυμάνσεις και στα ιδία περίπου επίπεδα με πέρυσι κυμαίνονται οι τιμές των κρεάτων από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της Λάρισας, για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Έτσι οι Λαρισαίοι καταναλωτές που άρχισαν ήδη να μεριμνούν για την αγορά των κρεάτων για τις εορταστικές ημέρες, δεν πρόκειται να επιβαρύνουν τον οικονομικό τους προϋπολογισμό...


Εν αντιθέσει με την τιμή του αρνιού, που παρουσίασε μια μικρή ανατίμηση, φτάνοντας στα 10 ευρώ το κιλό, όλα τα υπόλοιπα κρέατα διατίθενται στις ίδιες τιμές. Ενδεικτικά η γαλοπούλα, για την οποία τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μειωμένη τιμή κοστίζει 8 ευρώ το κιλό ενώ, το χοιρινό, που κατά παράδοση γεμίζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι κυμαίνεται στα 6 ευρώ.
«Έχουμε φροντίσει και προετοιμαστεί από νωρίς. Κινούμενοι πάντα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας και τον υγιή ανταγωνισμό, σχολιάζει ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών ν. Λάρισας Ευάγγελος Ρίζος, προσθέτοντας πως υπεροχή των παραδοσιακών κρεοπωλείων έχει παγιωθεί στη συνείδηση των Λαρισαίων καταναλωτών». «Η αλήθεια είναι πως ο κάθε κρεοπώλης της «γειτονιάς,» προσπαθεί να αντεπεξέλθει κάτω από τις αντίξοες συνθήκες. Όμως επενδύουμε στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, στις εξειδικευμένες υπηρεσίες, στην ποιότητα και την υγιεινή των τροφίμων, στον σεβασμό που τρέφουμε προς στον καταναλωτή στην άμεση εξυπηρέτηση. Έτσι και φέτος, κάτω από πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας προσφέροντας σταθερά προϊόντα υψηλής ποιότητας για το τραπέζι της οικογένειας». Λόγω αυτών των ιδιαίτερων συνθηκών, οι κρεοπώλες φέτος συστήνουν στους καταναλωτές να μεριμνήσουν από νωρίς για την προμήθεια των κρεάτων, με τηλεφωνικές παραγγελίες και ραντεβού ώστε να αποφευχθούν συνωστισμοί και καθυστερήσεις. Ήδη πάντως στα κρεοπωλεία υπάρχει έντονη κινητικότητα που αναμένεται να κορυφωθεί από την τρέχουσα εβδομάδα.
«Για αυτό τον λόγο έχουμε διευρύνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας, ενώ πολλοί συνάδελφοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν και διανομή κατ’ οίκον για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων».

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
Το εορταστικό ωράριο που πρότεινε η διοίκηση της Συντεχνίας Κρεοπωλών του ν. Λάρισας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. Σύμφωνα μ’ αυτό σήμερα τα κρεοπωλεία είναι ανοικτά από 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Αύριο Δευτέρα (21/12), την Τρίτη (22/12) και την Τετάρτη (23/12) θα λειτουργούν από 8 π.μ. έως 9 μ.μ. Την παραμονή των Χριστουγέννων, την Πέμπτη 24/12 δηλαδή, από 8 π.μ. έως 6 μ.μ. Ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι κλειστά. Την Κυριακή (27/12) θα ξανανοίξουν από 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Τη Δευτέρα (28/12), την Τρίτη (29/12) και την Τετάρτη (30/12) από 8 π.μ. έως 9 μ.μ. Την Πέμπτη (31/12) από 8 πμ έως 6 μμ. Την Πρωτοχρονιά και τη δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου θα είναι κλειστά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass