Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νωρίτερα λόγω Πάσχα οι συντάξεις του Μαΐου

ΑΠΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2021 9:10

Από την Παρασκευή 23 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου θα καταβάλει ο e-ΕΦΚΑ τις συντάξεις του Μαΐου στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη χθεσινή συνεδρίαση, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
- Την Παρασκευή 23 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου, θα πληρωθούν όσοι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, με ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
- Τη Μ. Τρίτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.
- Τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και συντάξεις των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.