Κατάληψη στα γραφεία του e-ΕΦΚΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2021 8:01
Οι εργαζόμενοι μιλούν για «εμπαιγμό ασφαλισμένων  και συνταξιούχων» και ζητούν την άμεση απόσυρση της τροπολογίας Οι εργαζόμενοι μιλούν για «εμπαιγμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων» και ζητούν την άμεση απόσυρση της τροπολογίας

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του e-ΕΦΚΑ πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Ασφάλιση, αντιδρώντας στην τροπολογία Χατζηδάκη, με την οποία εντάσσονται δικηγόροι και λογιστές στην απονομή των συντάξεων.

Επίσης στις 12 το μεσημέρι πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «εμπαιγμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων» και ζητούν την άμεση απόσυρση της τροπολογίας.
Τονίζουν ότι ο e-ΕΦΚΑ είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την απονομή συντάξεων με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), διαπιστώνει ότι με την τροπολογία Χατζηδάκη "ανάλογα με το πόσο γνωστό θα είναι το όνομα του δικηγορικού ή λογιστικού γραφείου που θα αναλάβει την έκδοση της σύνταξης, θα πρέπει να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη ο ενδιαφερόμενος με αποτέλεσμα να έχουμε απονομή συντάξεων πολλών ταχυτήτων, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του ασφαλισμένου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass