Δύο μήνες παράταση για το πρόγραμμα κοινωφελούς

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 8:29

Παρατείνεται για δύο μήνες το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για όσους συμμετέχουν ήδη σε αυτό, όπως είχε δεσμευτεί ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στις αρχές Απριλίου σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ,

Δημήτρη Παπαστεργίου. Με την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β’ 1712/26.4.2021), παρατείνεται για δύο μήνες, υπό τους ίδιους όρους, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, μετά το πέρας της οκτάμηνης διάρκειας απασχόλησης των ωφελουμένων από το πρόγραμμα.
Στην περίπτωση ωφελουμένων, των οποίων η σύμβασή τους έχει λήξει πριν την δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ (Β’ 1712), επανατοποθετούνται στις θέσεις τους για όλο το χρονικό διάστημα της δίμηνης επέκτασης του προγράμματος.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χατζηδάκης είχε σημειώσει πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την Eυρωπαϊκή Επιτροπή για την προκήρυξη ενός τελευταίου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο πλαίσιο του τρέχοντος ΕΣΠΑ, με στόχο την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass